Murer tilbud

Er du håndværker ?

Tilmeld dig Ekspertoversigt.dk og bliv fundet på Google!

Professionelle håndværkere er uundværlige, når boligen skal renoveres, eller når du vil bygge nyt. Priser på murer varierer i forhold til omfang af arbejdsopgaver, arbejdstimer og brug af materialer. Når du vil have de bedste fagfolk til at hjælpe dig med dit håndværkerprojekt, kan du spare både tid og penge ved at indhente murer tilbud.

På denne måde kan du bestille en billig murer, hvor du sparer penge på opgaven, men får samme professionelle arbejdsindsats, som havde du givet fuld pris.

Derfor skal du indhente 3 tilbud på murer

Når du står overfor en håndværkeropgave, skal du sikre dig at få opgaven løst professionelt, så du sikre dig kvalitet og stabilitet i boligen i fremtiden.

Når du indhenter murer tilbud, får du 3 nøje udvalgte tilbud fra murer, som matcher din arbejdsopgave og dine krav til geografisk placering.

Det har stor betydning at være bekendt med murer priser pr. m2 fra starten af, så du har økonomisk tryghed og sikkerhed i hele bygge- eller renoveringsperioden.

Der er flere fordele ved at indhente murer tilbud:

 • Du får 3 udvalgte tilbud på din opgave
 • Du vælger selv, hvilket murerfirma du vil benytte dig af
 • Du sparer tid, da du ikke selv skal til at undersøge forskellige håndværkerfirmaer
 • Du får indsigt i murer pris pr. m2.

Før du indhenter dine tilbud, er det en god idé at være afklaret med, hvilken type opgave du ønsker professionel hjælp til.

Murer priser i forhold til typen af arbejdsopgave

Der kan være stor forskel på, hvad en murer koster. Det afhænger af, hvad fagmanden skal hjælpe dig med, det afhænger af opgavens tidsmæssige omfang, og det afhænger af brug af materialer og behov for specialudstyr.

Der vil være forskel på timepris for vandskuring og pris for fugning af mureren. Derfor er det en økonomisk og praktisk fordel at opnå indsigt i, hvad forskellige murerfirmer vil tage i time for din opgave, så du får forskellige murer tilbud at vælge imellem.

En murer kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

 • Totalentreprise
 • Renovering
 • Nybygning
 • Rådgivning
 • Planlægning og budgettering af arbejdsopgave
 • Kontakt til leverandører af materialer i høj kvalitet
 • Teknisk kendskab til håndværk

En murer kan meget andet end blot hjælpe med at klare de praktiske opgaver. De uddannede fagfolk har kendskabet til de bedste leverandører i byggebranchen, så du får en løsning i højeste kvalitet.

Pris på murerarbejde og pris pr. time

Når du kender til de forskellige timesatser eller murer priser pr. m2, er du bedst i stand til at sammenligne forskellige tilbud. Der kan være både små og store firmaer, som byder ind på din opgave, og de kan have forskellige satser i forhold til m2, arbejdstimer, kørsel til og fra din bopæl og andre poster.

Hvilket håndværkerfirma du skal benytte dig af, er op til dig og dine ønsker og krav. Det kan være pris, særlig ekspertise indenfor visse arbejdsopgaver eller et helt tredje punkt, som har størst betydning for dig, når du skal vælge den bedste håndværker iblandt dine tilbud.