Ejendomsmægler i Århus og nær 8000

Er du håndværker ?

Tilmeld dig Ekspertoversigt.dk og bliv fundet på Google!

Hvis du skal sælge din bolig i Århus, så bør du overlade opgaven til en dygtig ejendomsmægler. Det er dog ikke helt så let, som det lyder. Der er op til flere ting, der skal være styr på – og så skal du også vælge blandt et stort antal ejendomsmæglere. Der findes nemlig et stort antal ejendomsmæglere, der holder til i Århus.

Det er vigtigt at skabe et godt overblik over dine muligheder, hvis du skal lade en ejendomsmægler om at sælge din bolig. Det er nemlig ikke noget, du bør overlade til hvem som helst. I stedet skal du have fokus på at finde en dygtig mægler, der har god erfaring med dit lokalområde og den type bolig, du ønsker at sælge.

I og med at du kan finde et stort antal ejendomsmæglere, der har base i Århus, så kan du selvfølgelig også finde en dygtig aktør, der kan sælge netop din bolig. Det kræver dog – som sagt – at du først skaber et godt overblik. Det kan du heldigvis nemt gøre her på siden, da vi har samlet et udvalg af mæglere i en stor oversigt.

Du skal ikke blot gå efter mægleren med lavest salær

Det er ikke korrekt, at du blot skal gå efter den mægler, der kan tilbyde det laveste salær. Det er der mange, der tror, da det vil medføre, at de kan spare penge på de udgifter, der er forbundet med at sælge sin bolig. Det er dog vigtigt at det gøres klart, at det ikke er den rette løsning at benytte, når du skal finde din mægler.

Et lavt salær er nemlig ikke ensbetydende med at der er tale om en god ejendomsmægler. Du kan sagtens finde en ejendomsmægler i Århus, der kan tilbyde dig et lavt salær, men hvis vedkommende ikke er i stand til at sælge din bolig, så har det ingen relevans. Derfor er der også andre faktorer, du skal have med i tankerne.

Den højeste salgspris er heller ikke et mål

Andre tror, at de blot skal have fokus på at vælge den mægler, der kan tilbyde dem den højeste salgspris. Det er dog heller ikke den rette løsning. Hvis der er tale om en salgspris, der er for høj, så er det ikke nemt for den givne ejendomsmægler at sælge din bolig. Derfor er en høj salgspris bestemt heller ikke et mål i sig selv.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange ejendomsmæglere, der forsøger at vinde kunderne over til dem, ved at tilbyde dem en høj salgspris. Det kan selvfølgelig virke appellerende, da du dermed får flere penge for salget af din bolig. Er prisen for høj, så vil det dog blot resultere i en alt for lang liggetid.

Faktisk er det én af de mest udbredte fejl, der laves af danske boligejere, når de skal sælges deres bolig. Der er ganske enkelt alt for mange, der lader sig friste af, at en ejendomsmægler lokker dem med en alt for pris på deres bolig. Det er et meget simpelt, men dog effektivt trick, som du naturligvis ikke bør falde for.

Hvordan vælger jeg en god ejendomsmægler i Århus?

Der er op til flere forskellige aspekter, der skal være i fokus, hvis du skal finde en god ejendomsmægler. Der er dog en række faktorer, der fortjener et større fokus end andre. Det er netop derfor, det er vigtigt at du har fokus på at vælge din ejendomsmægler med stor omhu. I denne forbindelse bør du fx fokusere på følgende:

  • Omdømme: Du bør vælge en ejendomsmægler, der har et godt omdømme. Det kan du blandt andet sikre dig ved at læse anmeldelser af den respektive mægler på nettet.
  • Liggetid: Tag et kig på den gennemsnitlige liggetid hos mæglerne. Er den for høj, så er det næppe hos denne mægler, du får succes med at sælge din bolig inden for kort tid.
  • Boligtype: Det er ikke alle ejendomsmæglere, der arbejder med salg af alle boligtyper. Derfor er det også noget, der skal være i fokus, når du vælger mægler.
  • Lokalområde: Århus er en stor by. Derfor er der også flere forskellige lokalområder i byen. Sørg for at vælge en mægler, der har erfaring og ekspertise inden for netop dit lokalområde.
  • Salær: På trods af, at du ikke bør fokusere på blot at finde det laveste salær, så er det naturligvis fortsat noget, der har relevans.
  • Salgspris: Salgsprisen på din bolig skal selvfølgelig gerne være højest mulig. Den skal dog ikke være højere end, hvad markedet tillader. Vælg derfor en mægler, der er realistisk med salgsprisen.

Har du fokus på ovenstående punkter, så har du gode forudsætninger for at finde frem til en god mægler. Du bør derfor heller ikke blot vælge en vilkårlig ejendomsmægler, selvom det kan virke tiltalende. Du skal i stedet tage dig god tid til at finde den ejendomsmægler, du mener er den helt rette til at sælge netop din bolig.