Fotograf tilbud

Er du håndværker ?

Tilmeld dig Ekspertoversigt.dk og bliv fundet på Google!

Skal I giftes, fejre en rund fødselsdag eller lignende, så kan der være mange fordele ved at hyre en professionel fotograf – men det kan være en dyr fornøjelse. Derfor kan du med fordel bruge lidt tid på at finde et billigt fotograf tilbud, for der kan være mange penge at spare, hvis du bruger tiden godt. Priser på fotograf tilbud kan også variere meget, derfor er det en rigtig god ide at indhente flere forskellige tilbud for at være sikker på, at du finder det helt rigtige.

Det er bare en stor fordel med en god og professionel fotograf til at dokumentere de store begivenheder, så I kan koncentrere jer fuldt ud om gæster og fester og stadig være sikker på at få smukke billeder til minde.

Hvordan finder du en billig fotograf?

Selv om du har indberegnet en fotograf pris i jeres budget for festen, så er der stor forskel på fotograf priser. Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan lide de billeder, den givne fotograf tager – hvad enten det er en fotograf til bryllup eller til fejringen af en 50års fødselsdag. Derfor er det på fotografernes hjemmeside, du skal starte med at kigge.

Når du finder en stil, du kan lide, så er det lettere at finde de fotografer, du mener, vil kunne klare opgaven, og så kan du indhente tilbud fra de forskellige fotografer. Husk at overveje, om du skal spørge den givne fotograf om portræt pris, om freelance fotograf priser, om forskel på sort/hvid, farve priser, og hvad du ellers kan komme på.

Hvorfor bør du indhente flere forskellige tilbud?

Det er altid – lige meget, om det er fotograf eller ej – vigtigt at kigge dig om og indhente flere tilbud, for der er altid mange penge at spare ved ikke at springe på det første og det bedste tilbud, der kommer på banen.

Du får også muligheden for at forhandle dig frem til en pris, både du og fotografen er tilfreds med. Der vil naturligvis være tilfælde, hvor fotografen ikke er til at forhandle med, fordi han eller hun har en fast pris – og så er det den, du må arbejde med.

Hvordan forhandler du om prisen?

Selv om du har forelsket dig i stilen hos en bestemt fotograf, men ikke i prisen, så betyder det ikke, at du skal give op og betale ved kasse et. Det er netop derfor, du bør indhente flere forskellige tilbud, for måske findes der en anden mulighed for at finde en bedre pris. En af de ting, du kan gøre, er at sende de billeder, du er faldet for, til den fotograf, du synes, har den bedste pris og høre, om der er mulighed for at få noget i samme stil.

Omvendt kan du også fortælle den givne fotograf, at du har forelsket dig i billederne, og stilen han/hun har, men at prisen er udenfor dit budget, og om det er muligt at forhandle pris. Det kan være, at du selv skal stå for at printe billederne, eller at I ikke får lige så mange, men på den måde kan spare lidt på det oprindelige tilbud.