Tømrer tilbud

Er du håndværker ?

Tilmeld dig Ekspertoversigt.dk og bliv fundet på Google!

De færreste kommer uden om at skulle hyre en tømrer til arbejde i hjemmet på et eller andet tidspunkt i deres liv. Og det behøver faktisk slet ikke være særligt dyrt, hvis blot du gør dit benarbejde ordentligt fra starten og forbereder dig i god tid. Det er nemlig absolut muligt at finde en billig tømrer, hvis blot du sørger for at indhente tømrer tilbud fra flere forskellige firmaer.

På den måde kan du også få en fornemmelse af, hvad det er for et firma, du har med at gøre, ligesom du kan få en idé om deres kompetencer i forbindelse med løsning af netop det arbejde, du står med.

3 tilbud på tømrer

Når du skal lave en aftale med en tømrer, kan du sikre dig de bedste tømrer priser ved at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer. Pas dog på med at indhente tømrer tilbud fra for mange tømrerfirmaer. Hvis firmaet finder ud af, at der er rigtigt mange om buddet i forhold til den opgave, du skal have udført, risikerer du, at tømrerfirmaerne ikke vil bruge tid på at give dig et tilbud, fordi sandsynligheden for, at de vinder opgaven er så lille.

En god huskeregel er derfor at indhente 3 tømrer tilbud fra 3 forskellige tømrerfirmaer. Her kan du direkte gå ind og sammenligne hver enkelt tømrer pris med hinanden og dermed vælge det bedste og det billigste tilbud.

Hvorfor skal du få tilbud fra tømrer?

Der er rigtigt mange gode grunde til at indhente tømrer tilbud, før du lader opgaven udføre. Den vigtigste grund er naturligvis, at når der ligger et tilbud på bordet, opstår der ikke senere tvivl om, hvad arbejdet skal koste. Ved udregning af tømrer tilbud bliver selve opgaven desuden også beskrevet, ligesom det nedfældes, hvilke materialer der skal bruges, og hvilket arbejde der skal udføres for at løse opgaven.

Det betyder, at der heller ikke senere kan opstå tvivl om, hvad tømrerfirmaet skulle lave, og hvad de ikke skulle lave. Tømreren har desuden pligt til at orientere dig undervejs, hvis der opstår ekstraarbejde, som der skal afregnes særskilt for.

På den måde kan du altid følge med i, hvad prisen for arbejdet bliver, ligesom du ved, hvilke materialer der er brugt, og hvor meget af betalingen, der går til løn.

Planlæg i god tid

Rigtigt mange tømrerfirmaer har ordrebogen fuld, og det er derfor en rigtigt god idé – om muligt – at være ude i god tid. Du kan nemlig risikere, at tømrerfirmaerne slet ikke vil give et tømrer tilbud, fordi de simpelthen har for travlt til at udføre arbejdet her og nu.

Planlæg derfor arbejdet grundigt, og tag kontakt til de forskellige firmaer i god tid. Tømrerfirmaerne er nemlig meget mere indstillede på arbejdet, hvis de kan lægge det i ordrebogen nogle måneder ud i fremtiden. Når du har indhentet de forskellige tilbud, så hold øje med, om der er forskelle i forhold til det arbejde, som tilbuddet anfører. Stil spørgsmål, hvis du er i tvivl. Kun på den måde får du det bedste firma til den bedste pris.