VVS i København og nær 1420

Er du håndværker ?

Tilmeld dig Ekspertoversigt.dk og bliv fundet på Google!

Du har rigtig mange muligheder, hvis du skal hyre en VVS-installatør i København. Det kan derfor også være vanskeligt at skabe et overblik over de mange potentielle aftagere. Det er dog heldigvis blevet gjort nemmere for dig, da du her på siden kan finde en oversigt, der indeholder et stort antal VVS-firmaer i København.

For mange kan det lyde nemt at hyre et VVS-firma til at tage sig af et stykke arbejde. Det er dog ikke helt så nemt som det lyder. Derimod er det en vanskelig proces, da der er mange faktorer, der har relevans – og der er mange firmaer, der potentielt set kan aftage din opgave. Herunder finder du en guide til at vælge VVS’er.

Find en god VVS-installatør i København

Skal du hyre en VVS-installatør i Købehavn, så er der mange faktorer, der har relevans i forhold til dit valg. Der er dog nogle faktorer, der har større betydning og derfor skal tillægges større værdi end andre. Når du undersøger potentielle VVS-installatører, så er det derfor også særligt disse faktorer, du skal fokusere på:

 • Renommé: Det er vigtigt at vælge en VVS-installatør med et godt renommé. Det opstår nemlig på baggrund af at de leverer et godt stykke arbejde og en god service. Det kan du bl.a. undersøge ved at læse anmeldelser af den givne virksomhed på Trustpilot eller Facebook.
 • Pris: Prisen er naturligvis et afgørende aspekt for de fleste. Det bør dog understreges, at du ikke blot skal vælge det billigst mulige tilbud. Du skal garantere at du vælger et tilbud, der byder på en god pris, men dog uden at det medfører at kvaliteten også bliver nedprioriteret.
 • Referencer: Hvis et givent firma kan fremvise relevante referencer, der harmonerer med den type opgave, du skal have udført, så er det naturligvis også noget, der bør prioriteres højt. Derfor bør du også altid undersøge eller udbede dig referencer i forbindelse med tilbuddet.

Indhent altid mellem tre og fem tilbud

Hvis du skal hyre en VVS-installatør, så er det vigtigt at indhente flere tilbud på din opgave. Det er der op til flere årsager til. Det skyldes dog hovedsageligt at det giver dig et indblik i det generelle prisleje for din opgave. Med denne viden bliver det markant nemmere at vurdere, hvorvidt et tilbud er godt eller ej.

Det giver dig samtidig mulighed for at sammenligne de modtagne tilbud med hinanden. Hvis du får tre eller fem tilbud, så bør disse holdes op mod hinanden på tværs af pris, vilkår, deadline, anmeldelser m.m. Når du har fundet det bedste af de modtagne tilbud, så kan du naturligvis gå videre med dette.

Du bør ikke blot vælge det billigste tilbud

Det kan virke tiltalende, men det er dog ikke altid den bedste løsning blot at vælge det billigste tilbud. Det er der flere årsager til. I mange årsager vil en lav pris nemlig resultere i lavere kvalitet i det udførte arbejde og de valgte materialer. Derfor er din penge bedre investeret ved at vælge et tilbud fra en professionel aktør.

Mange har en tendens til blot at vælge det billigst mulige tilbud. Blandt mange af disse er det som følge af, at de ikke er opmærksomme på forskellen i det arbejde, der leveres. Husk dog på at prisen ikke er det eneste aspekt, der har relevans. Det er mindst lige så vigtigt at fokusere på kvalitet, referencer og deadline.

Hvad koster det at hyre en VVS-installatør?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvad det koster at hyre en dygtig VVS-installatør. Det skyldes særligt at en VVS-installatør arbejder med et bredt spektrum af forskellige fagområder og arbejdsopgaver. Derfor er der naturligvis også stor forskel på prissætningen af de enkelte opgaver, som de beskæftiger sig med.

Hvis du ønsker at skabe et billede af det forventede prisleje for en given opgave, så bør du indhente en række tilbud. Ved at have et mindre udvalg af tilbud, du kan sammenligne, så får du også en bedre idé om, hvad det koster at hyre en VVS-installatør. Enkelte udbydere har liste- eller cirkapriser stående på deres hjemmeside.

Skal man altid hyre en installatør til VVS-arbejde?

Der findes enkelte VVS-relaterede opgaver, du må udføre på egen hånd. Ikke dermed sagt, at det anbefales at varetage opgaverne på egen hånd. Det bedste resultat fremkommer nemlig ved at udlicitere opgaven til en erfaren, uddannet installatør. Det er dog primært opgaver i relation til vand, du gerne selv må tage dig af.

En god tommelfingerregel er, at du må arbejde med vandinstallationer frem til den stophane, der gør det muligt at for vandet. Er problemet er dybere end dette, så skal du kontakte en autoriseret VVS-installatør. Hvis du kan lukke for vandet, så er det blandt andet følgende opgaver, du selv må varetage:

 • Udskifte toilet
 • Udskifte vaske- og opvaskemaskine
 • Tilslutte vand til hvidevarer
 • Skifte pakning i vandhane
 • Skift vandhane
 • Skifte blandingsbatteri
 • Etablere gulvvarme
 • Opsætte og tilslutte radiator